January 24, 2019

Please reload

Recente berichten

Knappe prestatie van Herman Haamberg en carnaval

5 Mar 2017

Herman Haamberg winnaar van de M3 marathoncompetitie

Afgelopen weekend was de laatste wedstrijd in de Noord Oost Competitie. Nadat hij dit jaar al vele malen het podium had bereikt, wist Herman Haamberg zaterdagavond een derde plek te behalen waardoor hij winnaar werd in het algemeen klassement. Tim Oude Wolcherink wist een 9e plaats te behalen in het algemene klassement van de C1. Paul Aarninkhof werd 10e in de categorie M1. René Lukens  had een 23e plek en Jan Eppink een 29e in het algemene klassement van de M2.

 

Naast deze activiteiten was er afgelopen weekend natuurlijk het carnaval en dat wilden de IJsvogels niet geheel aan zich voorbij laten gaan. Daarom werd tijdens de vroege zondagochtendtraining een kleine carnavalsoutfit uit de kast gehaald en opgezet.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief
Bij vragen email: ijsvogels@hotmail.com
  • Facebook Clean

Schaatsverening De IJsvogels Denekamp

wordt gesponsord door: