January 24, 2019

Please reload

Recente berichten

Klootschieten

17 Apr 2017

 

 

Omdat een zondagmorgen niets doen voor vele IJsvogels onmogelijk is, zijn de eerste zondag na het schaatsseizoen velen toch nog weer op tijd het bed uitgestapt om te gaan klootschieten. Na een bak koffie en uiteraard cake werden er 4 teams gevormd en werd de Sombeekweg en Priorweg onveilig gemaakt. De echte klootschieters kwamen wel boven drijven, maar sommige beginnelingen maakten ook enorme vorderingen. Na afloop was er een prijsuitreiking en er werd een eigenhandig gemaakte IJsvogelwisselbokaal ter beschikking gesteld. Deze werd gewonnen door het team van Dennis Oude Nijeweme en hij mag deze een jaar lang thuis op de schoorsteenmantel zetten. Het initiatief van twee IJsvogels zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief
Bij vragen email: ijsvogels@hotmail.com
  • Facebook Clean

Schaatsverening De IJsvogels Denekamp

wordt gesponsord door: