January 24, 2019

Please reload

Recente berichten

PR-regen tijdens de baankampioenschappen

5 Feb 2018

Afgelopen zaterdag 3 februari werden er door de pupillen van de IJsvogels de Enschedese baankampioenschappen verreden op de IJsbaan Twente. De afstanden die werden verreden in de verschillende klassen bedroegen 100, 300, 500 en 700 meter. Vele IJsvogeltjes reden voor het eerst een 300 of 500 meter.

In totaal werden er door 14 jeugdleden 22 pr’s gereden, een topavond dus.

Na afloop volgde er nog een prijsuitreiking op het ereschavot en hierbij werden er nog 2 jeugdleden gehuldigd voor hun prestaties in het totaal klassement. Dit waren Maria Hoonberg en Merle Meenhuis. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief
Bij vragen email: ijsvogels@hotmail.com
  • Facebook Clean

Schaatsverening De IJsvogels Denekamp

wordt gesponsord door: