January 24, 2019

Please reload

Recente berichten

Diploma-uitreiking skeeleren

30 Sep 2018

Zondag 23 september was de diploma-uitreiking van het skeeleren. Wederom hadden we een volle Iestent. Vooraf was een activiteit, waarbij het mysterie van de gestolen geldkoffer opgelost moest worden. Zwervers, gokverslaafden, oude boeren, een huisvrouw of een invalide konden de dader zijn. Gelukkig wisten enkele groepen de dader te achterhalen. Bij de daaropvolgende diploma-uitreiking gingen 23 kinderen met een mooi diploma naar huis. Uiteraard is plezier in het skeeleren belangrijker dan het resultaat.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief
Bij vragen email: ijsvogels@hotmail.com
  • Facebook Clean

Schaatsverening De IJsvogels Denekamp

wordt gesponsord door: