top of page

Knappe prestatie van Herman Haamberg en carnaval


Herman Haamberg winnaar van de M3 marathoncompetitie

Afgelopen weekend was de laatste wedstrijd in de Noord Oost Competitie. Nadat hij dit jaar al vele malen het podium had bereikt, wist Herman Haamberg zaterdagavond een derde plek te behalen waardoor hij winnaar werd in het algemeen klassement. Tim Oude Wolcherink wist een 9e plaats te behalen in het algemene klassement van de C1. Paul Aarninkhof werd 10e in de categorie M1. René Lukens had een 23e plek en Jan Eppink een 29e in het algemene klassement van de M2.

Naast deze activiteiten was er afgelopen weekend natuurlijk het carnaval en dat wilden de IJsvogels niet geheel aan zich voorbij laten gaan. Daarom werd tijdens de vroege zondagochtendtraining een kleine carnavalsoutfit uit de kast gehaald en opgezet.


Recente berichten
bottom of page