top of page

Run-Bike-Run Ootmarsum

De IJsvogels nemen deel aan de Run-Bike-Run te Ootmarsum Het zomerseizoen is bijna ten einde, op 2 oktober beginnen de schaatslessen weer op de IJsbaan Twente. Ter afsluiting van het zomerseizoen hebben een aantal leden van De IJsvogels deelgenomen aan de Run-Bike-Run te Ootmarsum. Het is een wedstrijd waarbij je 2,5 km loopt 15 km fietst en vervolgens weer 2,5 km loopt. De start was aan de Blauweweg te Oud Ootmarsum en de organisatie was in handen van de Schaatsvereniging Ootmarsum. De leden van de IJsvogels hebben allemaal met z’n tweeën meegedaan één loper en één fietser. Met een eerste plaats voor Tim Oude Wolcherink en Sharon Heesink en een laatste plaats voor Maria en Josefien Hoonberg. Vele IJsvogels zaten daar tussen en De IJsvogels hebben een leuke en een sportieve afsluiting gehad van het zomerseizoen. Tot slot gaan we woensdag 13 september diplomaskeeleren op de skeelerbaan van Losser. De start is om half 7. Wanneer de baan nat is wordt het diplomaskeeleren verplaatst naar 20 september.


Recente berichten
bottom of page