top of page

Diploma-uitreiking

Dit jaar werd het diplomaskeeleren uitgesteld in verband met een heuse storm, maar op de tweede datum waren de weersomstandigheden mooi, lekker temperatuurtje en weinig wind. Zeventien enthousiaste deelnemers deden woensdag 20 september mee aan de start- en remproef, de behendigheidsproef en de slalomproef. Na afloop was het 10 minuten lang rondjes rijden op de 400 meterbaan. De resultaten waren dit jaar wederom goed.

Zondag 24 september was er een grote opkomst bij de diploma-uitreiking in de Iestent. Na een lekkere bak koffie of ranja gingen de kinderen op stap voor een vossenjacht. De vossen hadden de meest verschillende uitrustingen: van indiaan, brandweervrouw tot oranjefan. De visser op het Nicolaasplein trok zoveel aandacht, dat mensen bijna tegen een paaltje fietsten. Voor de volwassenen was er een fotopuzzeltocht. Daarna volgde onder luid applaus de diploma-uitreiking. De deelnemers zijn: Aniek Nieuwhuis, Bauke Velthuis, Bente Meenhuis, Bregje Grobbe, Charlotte Kiphardt, Frank Nieuwhuis, Jacob Brummelhuis, Jarne Weda, Liza Gerwers, Lotte Veldscholten, Merle Meenhuis, Mouna Blokhuis, Siem Weda, Tim Oolderink, Wyke Damink, Wout Holterman en Ynske Damink. Tot slot was er een dankwoord voor de trainers, die altijd enthousiast alle skeeleraars de technieken proberen bij te brengen.

Op donderdag 5 oktober starten weer de schaatstrainingen. 8 oktober is weer de eerste zondagtraining. Deze is ook voor kinderen. Wil je een keer meedoen, meld je dan bijv aan voor 3 proeflessen via ijsvogels@hotmail.com of kijk op onze website deijsvogelsdenekamp.com. 


Recente berichten
bottom of page