top of page

Sinterklaas

Sinterklaas was zondagmorgen al weer vroeg op pad gegaan, om de IJsvogels in Enschede te bezoeken op de ijsbaan. Ondanks het feit dat er in Spanje weinig is ijs is, bleken de Sint en de Pieten toch behoorlijk goed te kunnen schaatsen.

Allereerst werden de kinderen op de binnenbaan met een bezoek vereerd en daar bleek de Sint opvallend goed op de hoogte van de vorderingen van het aanstormende talent van onze vereniging.

Tijdens het koffiedrinken in de kantine kwam de Sint ook de oudere kinderen en de volwassen met een bezoekje vereren. Hier bleek dat de Sint zelf van de laatste technische ontwikkelen op de hoogte was en wist hij dat er tegenwoordig zelfs horloges bestaan, die de rondetijden aangeven. Ook het feit dat sommige ijsvogels dagen rekenen over de lengte van de baan was, de Sint niet ontgaan. De aanwas met piepjonge IJsvogels en nieuwe trainers werd door de Sint ook met veel goedkeuring opgemerkt.

Na het uitdelen van vele pepernoten, moest hij helaas weer verder gaan.


Recente berichten
bottom of page