top of page

Nl doet, diploma schaatsen en Herman Engbers interclubwedstrijd

Afgelopen zaterdag waren vele IJsvogels in de weer voor NL-Doet. De Iestent werd weer strak in de verf gezet en de Bergvennen weer rommelvrij gemaakt. Jong en oud waren hier druk mee. Op zondagmorgen was er voor de jeugd tot 12 jaar het diplomaschaatsen. Alle kinderen deden de slalomproef, de start-remproef en ook nog 15 minuten lang ronden rijden op de 400 meter baan. Sommige kinderen hadden tot 40 kilometer van de Midvastenloop in de benen, maar verschenen hier wel aan de start. ’s Avonds namen al deze jeugdleden, maar ook oudere tot 18 jaar deel aan de Herman Engbers Interclubwedstrijden. Heel veel deelnemers genoten van een prachtige wedstrijd met afstanden van eigen niveau variërend van 100 meter tot 1500 meter. Een PR-regen vulde de vroege avond. Vele leden konden hiermee het wedstrijdseizoen goed afsluiten.


Recente berichten
bottom of page