top of page

5 mei zomerseizoen IJsvogels van start


Op zondag 5 mei wordt de aftrap van het zomerseizoen gegeven. Voor de beginners (kinderen en volwassenen) kan er geskeelerd worden op het industrieterrein aan de Sombeekweg ofwel bij Kuipers Bouwmaterialen. De gevorderden starten met een skeelerronde van zo’n 30 kilometer. Tevens kan is er voor de wielrenners een beginnersgroep en een groep voor gevorderden. Dit jaar is er voor het eerst ook een mountainbikegroep op de zondagmorgen. Allen starten om 9 uur.

Op dinsdagavond wordt er wederom een ronde geskeelerd van zo’n 30 tot 40 km. Deze groep start om half 7 bij De Plus.

Vervolgens is er op woensdag om half 7 skeeleren voor beginners bij Kuipers Bouwmaterialen. De gevorderden skeeleren op woensdag om 7 uur in Losser.

Op vrijdag om half 7 is er een droog- en hardlooptraining bij het Goor voor alle leeftijden.

Onze jeugdleden Melle en Jurjen zijn er helemaal klaar voor. Heb jij ook zin om een keer mee te skeeleren, kijk dan op onze website www.deijsvogelsdenekamp.com of meld je aan via ijsvogels@hotmail.com. We houden van veilig skeeleren, dus een helm en beschermers zijn verplicht.

Zaterdag 11 mei is een prachtig spelparcours uitgezet door de organisatoren van het jaarfeest. De inloop is vanaf 3 uur bij de Iestent, om half 4 begint de happening. Het belooft een mooi spektakel te worden met prachtige prijzen.


Recente berichten
bottom of page