top of page

Geslaagd jaarfeest IJsvogels

Afgelopen zaterdag was het voor de IJsvogels tijdens het jaarfeest een bijzondere aangelegen-heid. Van jong tot oud, iedereen kon aan de Elfstedentocht meedoen, maar dan zonder ijs. Na een leuke groepsindeling: één schoen inleveren en aan de hand hiervan werden de groepen gemaakt, ging de Elfstedentocht van start. Alle plaatsen werden aangedaan van Sneek tot Harlingen en Bolsward, noem maar op. Bij iedere plaats was er een spel: blik lopen, zak lopen, beschuit fluiten, ringen gooien noem maar op. Vervolgens stond er een heerlijk pannenkoekenbuffet klaar met medewerking van de dames van de Scouting. We kunnen terugzien op een zeer geslaagde middag en avond met dank aan de organisatie: Anita, Dennis, Ferdi, Mark en Roel.


Recente berichten
bottom of page